0
Asics Cipő Webáruház

Szállítás és Garancia

Mennyibe kerül a szállítás?
A szállítási költség 23308 Ft megrendelési érték felett Magyarország területén INGYENES!

Mennyi a szállítási idő?
A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, 5-15 munkanapon belül (A szállítási idő azonban nem garantált, bizonyos esetekben ennél tovább is tarthat).
A futár hétköznap, munkaidőben fog felkeresni, ezért fontos, hogy szállítási címként olyan címet adj meg (akár munkahelyed), ahol ez időben el tud érni, illetve hogy lehetőleg mobil telefonszámod add meg, hogy biztosan fel tudjunk hívni probléma esetén!

Nyomon tudom követni az árut?
Végigkövetheti a rendelését egy egyedi követési szám segítségével. A számát Korábbi megrendelések.
Vagylagosan, megtalálja a egyedi hivatkozási szám követés akarat kaptak tőlünk e-mailben. A megfelelő részre mutató linket is talál a szállító weboldalán.

Mi történik akkor, ha nem vagyok otthon, amikor a futár érkezik?
Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, a csomagról értesítést hagy. Az értesítőn megtalálod a kézbesítő telefonszámát is, ezen tudod vele egyeztetni a következő kiszállítás időpontját. Természetesen, a futár, egyeztetés hiányban is megkísérli ismét a kézbesítést.
A biztonság kedvéért a regisztráció során elkérjük a mobilszámod, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a futárszolgálat felvehesse veled a kapcsolatot.

Visszaküldés

Az átvételt követően legkésőbb 30 napon belül küldd vissza a terméket.

Amint a központba beérkezett a termék, automatikus e-mail-ben értesítünk. Ezt követően kerül feldolgozásra visszáru kérelmed és amennyiben eredeti (eladható) állapotban kerül vissza hozzánk a termék, a jóváhagyást követően visszafizetjük a termék vételárát az általad megadott bankszámlaszámra. Az elállásról való tudomásszerzésétől számított 30 napon belül visszautaljuk a vételárat (kivéve vis maior esetén)!

Mindeközben lehetőséged van egy újabb megrendelést is leadni, nem muszáj megvárnod, míg az egész visszáru folyamat lezajlik. Beszámítani nem tudjuk a visszaküldött termék vételárát és másikat sem tudunk küldeni helyette. Ezért érdemes mielőbb megrendelni a kiválasztott másik terméket, nehogy időközben elfogyjon belőle a kívánt méret.


Copyright © 2021 www.acaomex.com. Powered by Olcsó Asics Cipő